Motorjacht Wynhapper

De Wynhapper is een groot jacht speciaal geschikt voor grote families of groepen. De rustige vaareigenschappen in combinatie met een boeg- en hekschroef maken dit jacht makkelijk te manouvreren.

De Wynhapper is zeer breed waardoor er extra leefruimte ontstaat en men ook bij slecht weer heerlijk vertoeven kan. De 3 toiletten, 2 douchen en 5 slaapcabines geven u extra privacy.

In de ruime salon met rondom banken is het gezellig samenzijn onder vrienden of familie. Ook op het grote achterdek kunt u genieten van een prachtige Friese zonsondergang.

De keuken heeft 2 x 2 gas fornuizen en 2 spoelbakken met warm en koud stromend water. Ook bij slechter weer heeft u voldoende ruimte om u te vermaken, de hetelucht verwarming zorgt dan voor een aangename temperatuur. Ook kunt u gebruik maken van TV ( SAT of digitenne) Radio met CD, 220 volt aansluiting en een koffieapparaat

Informatie:

Type: Duet Glider 14.85
Aantal personen: 2-12 personen
Lengte: 14.85 meter
Breedte: 4.6 meter
Diepgang: 1.25 meter
Hoogte: 3.55 – 4.00 meter
Watertank: 1000 liter
Brandstoftank: 500 liter
Motor: 135 PK – 6 cilinder

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast  hekschroef gps huisdieren-toegestaan douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstand boegschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed