Motorjacht Jantina

Varen met de Jantina is gewoon comfortabel. Door de stabiele en goede vaareigenschappen van de Vacance jachten is ze makkelijk te manoeuvreren.

Met de drie verschillende slaapcabines is dit schip zeer geschikt voor grote families of voor 3 paren. De dinette kan omgebouwd en geeft nog eens slaapplaats voor 2 personen. De salon heeft een prachtige L-vormige bank die ruimte biedt aan een gezellig samenzijn. In het royale kombuis vind u o.a een koffiezetapparaat, een 4 pits gasstel, r.v.s. spoelbak en koelkast.

De stuurstand heeft een grote cabrio kap over het volledige dek waardoor je ook op dit jacht heerlijk bij elk type weer buiten van de omgeving kunt genieten. Kortom een ideaal familieschip.

Dit jacht is o.a. uitgerust met warm en koud water, verwarming op diesel, 220 aansluiting, 1200 Watt omvormer, radio met cd en Digitenne TV.

Informatie:

Type: Vacance Classic 13.10
Aantal personen: 2-8 personen
Lengte: 13.10 meter
Breedte: 4.20 meter
Diepgang: 1.20 meter
Hoogte: 3.5 tot 4.5 meter
Watertank: 500 liter
Brandstoftank: 500 liter
Motor: Cummins 6-Cyl. 88 kW – 120 pk
Omvormer: 1200 Watt

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast  gps huisdieren-toegestaan douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstandhekschroef boegschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed