Motorjacht Sarah

11 meter – 2 tot 4 personen

De “Sarah” Vacance 1100 is een ruim en comfortabel motorjacht. Dankzij de 2 slaapcabines en de ruime salon is dit jacht geschikt voor 2 tot 4 personen. Door de goede vaareigenschappen van de Vacance jachten èn de aanwezigheid van zowel een boegschroef als een hekschroef is ook dit schip makkelijk te varen.  Het beschikt verder over een  gezellige salon  met U-vormige bank  die voldoende ruimte biedt. Verder is er een ruime keuken aanwezig met o.a. een 4-pits gasstel, koelkast en koffiezetapparaat met daartegenover een dinette, om heerlijk aan te ontbijten.

2 slaapcabines

In het voorschip bevind zich een slaapcabine met twee in V gedeelde bedden. In het achterschip is een slaaphut met een halfvrijstaand bed en veel kastruimte. Vanuit het halletje is de douche en toilet met wastafels in separate ruimtes te bereiken. De Sarah beschikt over een Boeg- en Hek-schroef. Buiten is het lekker genieten met cabrio kap over de verwarmde stuurstand en een compleet af te sluiten zonnedak over het achterdek. Zo creëert u een buitensalon waar u ook in de avonden lang buiten kunt genieten.

U kunt dit motorjacht huren zonder vaarbewijs. Heeft u nog geen ervaring, informeer dan naar de mogelijkheden van een instructeur aan boord tijdens uw eerste vaardag. De Sarah is dus een heerlijk motorjacht voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland.

Informatie:

Type: Vacance 1100
Aantal personen: 2-4 personen
Lengte: 11.10 meter
Breedte: 3.70 meter
Diepgang: 1.10 meter
Hoogte: 3.0 tot 4.3 meter
Watertank: 500 liter
Brandstoftank: 500 liter
Motor: Vetus Deutz 4-Cyl. 106 Pk
Omvormer: 1200 Watt

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast   gps geen-huisdieren douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstand boegschroefhekschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed