Motorjacht Sailing Home

Dit trotse jacht is afkomstig van de Vacance werf te Sneek. Door de goede vaareigenschappen van de Vacance 1200 is ook dit schip heerlijk te varen de boeg- en hek-schroef vergemakkelijkt het manouvreren. In het achterschip bevinden zich twee cabines voor elk 2 personen ( één met 2 persoonsbed en één met een stapelbed), in dit gedeelte bevind zich een ruime hal waarin een royale kast en een electrisch toilet ruimte met douche.

In het voorschip bevind zich één cabine met twee gedeelde bedden, en een toilet met wasbak. De mooie ruime salon heeft een grote U-vormige bank. Het kombuis is voorzien van o.a een 4 pits gasstel, spoelbak en koelkast. De ontbijthoek kan omgebouwd worden als bed. Doordat de stuurstand en het complete achterdek door de cabrioletkap overdekt is creëer je buiten een extra comfort.

Informatie:

Type: Vacance 1200
Aantal personen: 2-6 personen
Lengte: 12.2 meter
Breedte: 3.9 meter
Diepgang: 1.10 meter
Hoogte: 3.3 – 4.3 meter
Watertank: 500 liter
Brandstoftank: 500 liter
Motor: Iveco 6-Cyl. 88 kW – 120 pk

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast  hekschroef gps huisdieren-toegestaan douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstand boegschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed