Motorjacht Apollo

12.5 meter – 2 tot 5 personen

Het jacht “Apollo” een Valkkruiser 12:50 is ruim en comfortabel geschikt voor 2 tot 5 personen, met twee slaaphutten en een om te bouwen slaapplaats op de dinette. Het beschikt over een gezellige salon ruime keuken met o.a. 4-pits gasstel, koelkast, koffiezetapparaat en magnetron met daartegenover een dinette en twee maal electrisch toilet met wastafel en aparte doucheruimte. Boeg- en Hekschroef maken dit jacht makkelijk te manoeuvreren en het is uitgerust met Roerstandaanwijzer, snelheid/dieptemeter en GPS.

De stuurstand heeft een af te sluiten cabrio kap over het gehele achterdek en een vaste trap naar het zwemplateau. Een centrale verwarming samen met de goede isolatie maakt dat het heerlijk toeven is op de “Apollo” ook in het voor en najaar.

U kunt dit motorjacht huren zonder vaarbewijs. Heeft u nog geen ervaring, informeer dan naar de mogelijkheden van een instructeur aan boord tijdens uw eerste vaardag. De Sarah is dus een heerlijk motorjacht voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland.

Type: Valkkruiser 12.50
Aantal personen: 2-5 personen
Lengte: 12.5 meter
Breedte: 3.85 meter
Diepgang: 1.25 meter
Hoogte: 3.2 tot 4.5 meter
Watertank: 700 liter
Motor: 120 pk
Brandstoftank: 700 liter
Omvormer: 1800 Watt

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast  magnetronhekschroef gps geen-huisdieren douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstand boegschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed