Motorjacht Helios

De Helios is geschikt voor gezinnen met kinderen of voor kleine groepen. Dit super royale jacht heeft 4 vaste slaapplaatsen in twee kajuiten . De dinette kan eventueel tot bed worden omgebouwd. De keuken is o.a. uitgerust met 4-pits kooktoestel, een grote koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en broodrooster. De ruime Salon heeft een royale U-bank met daartegenover veel kastruimte. In het voor en achterschip bevinden zich de toilet en doucheruimten  en suite wat extra privacy geeft.

Deze jacht is uitgerust met dieselverwarming, 220 Voltvoorziening d.m.v. een omvormer, T.V. met Digitenne en inventaris voor maximaal 6 personen. Het achterdek met vaste stuurbank en gezellig zitje is volledig overdekt en afsluitbaar. Hier is het goed toeven bij alle weersoorten. Varen met deze Vacance 1200 heerlijk en is mede door de boeg en hekschroef makkelijk te manoeuvreren.

Informatie:

Type: Vacance 1200
Aantal personen: 2-6 personen
Lengte: 12.20 meter
Breedte: 3.90 meter
Diepgang: 1.10 meter
Hoogte: 3.3 – 4.3 meter
Watertank: 500 liter
Brandstoftank: 500 liter
Motor: Ford New Holland 4-Cyl. 70 kW – 94 pk

2 x wc

zwemplateau warm-en-koud-water walstroom-aansluiting verwarming televisie roerstand-aanwijzer radio omvormer-1600w koelkast   gps huisdieren-toegestaan douche dieptemeter cd-speler buiten stiuurstand boegschroefhekschroef ankelier 4-x-1-pers.bed 2-pers.-bed